Lokale bedrijven en perfecte Facebook advertenties

Lokale bedrijven en chat advertenties

Je kent dat wel: je loopt te winkelen in de stad, gaat even ergens lekker zitten voor een broodje en een kopje koffie. Je pakt je telefoon erbij en leest wat berichtjes, checkt Facebook en ziet een top advertentie van een kledingzaak met supercoole kleding die je nú wilt hebben. Je bent immers aan het shoppen.

Dát komt mooi uit, er staat bij dat je direct een chatbericht kunt sturen. Perfect, kan je direct even vragen waar ze zitten, loopt erheen en voila! In de pocket. Je klikt op de link, er verschijnt een menu met vooringevulde vragen, zoals: “waar zitten jullie”, “kan ik iets ruilen” en “zijn jullie open”. Je klikt op “waar zitten jullie” en wacht af…

Na 10 minuten bestel je nog maar een koffie, het is twee uur dus je hebt nog even voordat je de tram van half zes naar huis pakt. Je wacht… het is nu kwart voor drie, je wordt wat ongeduldig, je wilde graag die jas uit die advertentie hebben.

Het is half vier, je geeft het op, je loopt langs een andere winkel en ziet daar ook een jas die mooi is. €399.-, niet weinig, maar je bent hier om geld uit te geven, dus je koopt hem: top! Voor jou.

Maar hoe zit het nu voor die winkelier die jou niet als klant heeft ontvangen? Die stuurde jou ’s avonds om 23.oou een berichtje met het adres. Héél aardig, maar iets met mosterd en een maaltijd.

Logisch dat een winkelier vooral bezig is met klanten ín de winkel, maar had de winkelier het beter kunnen doen? JA! Onderstaande link (adres van Moscow, Denneweg te Den Haag) laat zien hoe het ook kan, gewoon, zonder tussenkomst van de winkelier. Maar wél met groot plezier voor de winkelende klant. Wij van Social Source zetten zo’n chat met alle liefde op voor alle winkeliers, restauranthouders en alle andere ondernemingen die er baat bij hebben.

Wij doen dat vanaf 299€, maar dat heb je zo weer terug verdiend, dát zie je aan bovenstaande (dagelijks voorkomende) casus.

 

Klik Hier voor een Goed Voorbeeld

 

 

Leuk artikel? Deel het met anderen!

Reacties zijn gesloten.

Vraag Hier een Gratis Consult aan