Makelaars zijn ouderwets en hebben niks met Social Media!

makelaars willen geen social media

“Makelaars zijn ouderwets en hebben niks met Social Media!”, hoorde ik laatst iemand zeggen. Ik gaf een suggestie: “Dan ga je toch flyers door de brievenbus gooien na je werk!?”

Persoonlijk vond ik het een simpele oplossing, hoe overtuig je iemand die niet in Social Media gelooft van de meerwaarde? De beste methode is laten zien dat je een oplossing voor een probleem kunt bieden. Bij de gemiddelde makelaar is het geen desinteresse, echter in deze tijd waarin woningen al bijna zijn verkocht vóórdat de inkt van de brochure droog is, ziet menig makelaar het nut er niet van in.

Moeten wij als social media managers dan wachten op de volgende crisis? Natuurlijk niet, dan is er een ander excuus. Het moet gewoon simpel zijn om woningen zichtbaar te maken via Facebook™, Instagram™ e.a.

Onze HuizenAlert chatbot heeft de moeilijkheidsgraad zo goed als volledig weggenomen. Wil je als NVM makelaar jouw aanbod via Facebook™ Messenger verspreiden en klanten steeds laten zien wat er allemaal te koop is, dan kan dat door het kopiëren en plakken van 1 link. Ons systeem vult dan alle gegevens van de makelaar aan en deze worden automatisch zichtbaar via Messenger, inclusief chatfuncties. Uw secretaresse zal het bijzonder rustig krijgen!

In bovenstaande video zie je hoe een deel van zo’n chat eruit ziet, volledig geautomatiseerd dus. Ook interesse in een dergelijk systeem? Vanaf €39/maand* heeft u het al in uw Social Media pakket!

Even bellen?

*excl. BTW en setup kosten

Leuk artikel? Deel het met anderen!

Reacties zijn gesloten.

Vraag Hier een Gratis Consult aan